• Сообраќаен колапс

По судирот кај Мавровка, жесток судир меѓу институциите: Државата е пред „преплет на црева“!

Не стивнуваат реакциите на огорчените и гневни граѓани по сообраќајниот колапс вчера кога километарските колони на автомобили по скопските улици комплетно го блокираа сообраќајот во централното градско подрачје на Скопје. Претходно на крстосницата кај комплексот Мавровка дојде до верижен судир на најмалку пет возила, во кои четири лица беа повредени. Настанатиот сообраќаен метеж со часови …

По судирот кај Мавровка, жесток судир меѓу институциите: Државата е пред „преплет на црева“! Read More »