6 C
Скопје

Tag : сирово

Вести Свет Слајдер

Светска банка: По пандемијата, доаѓа нова закана за 150 милиони луѓе

Слободен печат
Светската банка предвидува дека оваа година бројот на екстремно сиромашни луѓе во светот може да се зголеми за 150 милиони. Во Кенија, повеќе од две третини од...
Еспресо Здравје Слободна ТВ Храна

БЕЗ МАНА СО АНА – Вегански Барови со Капини (ВИДЕО РЕЦЕПТ)

Читателите на нашето печатено издание веќе имаат прочитано за Ана Аврамова. Во текот на минатата година, во неделниот магазин за здрав живот, за прв пат...
Еспресо Слободна ТВ Храна

БЕЗ МАНА со АНА: Вегански Чизкејк Торти со Лимон и Боровинки (ВИДЕО РЕЦЕПТ)

Слободен печат
Читателите на нашето печатено издание веќе имаат прочитано за Ана Аврамова. Во текот на минатата година, во неделниот магазин за здрав живот, за прв пат се...