Ќерката на Силвија Стојановска: Мајка ми нема врска со шверц на дрога

Мајка ми нема врска со шверц на дрога, вели Јана Стојановска, ќерка на актерката Силвија Стојановска, за српскиот портал „Република“. „Се потресов кога слушнав дека мајка ми е приведена, но кратко, затоа што набрзо беше утврдено дека таа нема врска со дилање дрога. Таа е поврзана со ова поради братот на нејзиниот сопруг, кој е …

Ќерката на Силвија Стојановска: Мајка ми нема врска со шверц на дрога Read More »