• штутгарт

Германската полиција трага по мистериозна госпоѓа од БиХ, украла милион евра од фирма во Штутгарт

Германската полиција трага по 42-годишната Мирнеса С., која е осомничена дека украла повеќе од еден милион евра од фирма во Штутгарт. Осомничената жена е родена во Бусовача, каде што живеела извесно време, а нејзините родители наводно се одрекле од неа. Порталот Црна-хроника.инфо дознава дека моминското презиме на Мирнеса било Бешлиќ. Откако беше откриено родното место …

Германската полиција трага по мистериозна госпоѓа од БиХ, украла милион евра од фирма во Штутгарт Read More »