• Шекеринска

Шекеринска на средба со Ериксен: Посветени сме на градењето интегритет и борбата против корупцијат

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска имаше средба со Свеин Ериксен од Центарот за интегритет на Норвешка, со кој Министерството активно соработува во градењето интегритет во одбранбениот сектор и изработката на втор План за интегритет во периодот 2021-2024 година. Ериксен е меѓународен експерт со долгогодишно искуство и е добар познавач на состојбите во одбраната во …

Шекеринска на средба со Ериксен: Посветени сме на градењето интегритет и борбата против корупцијат Read More »