• Северна Македонија и Албанија

Ахмети – Рама: С Македонија и Албанија наскоро ќе бидат дел од големото европско семејство

По членството во НАТО, Северна Македонија и Албанија наскоро ќе бидат дел од големото европско семејство, бидејќи мирот, стабилноста и добрите односи со соседните земји се на вистинско ниво. Националистичките и конзервативните политичари само градат sидови и суштински не менуваат ништо. Современите политичари, наместо sидови, градат мостови за мир и стабилност, порачаа од денешната средба …

Ахмети – Рама: С Македонија и Албанија наскоро ќе бидат дел од големото европско семејство Read More »