• северна кореа

ВИДЕО I Северна Кореја го покажа новото „најмоќно оружје“: САД се најголемиот непријател

Северна Кореја го покажа новиот вид балистичка ракета, која државните медиуми ја опишаа како „најмоќното оружје на светот“. Во присуство на лидерот Ким Џонг-ун беше прикажано лансирање на неколку ракети од подморницата беа објавија државните медиуми. Вистинските можности на ова оружје остануваат нејасни, бидејќи сè уште не е познато дека тестирањето воопшто е спроведено. Промоцијата …

ВИДЕО I Северна Кореја го покажа новото „најмоќно оружје“: САД се најголемиот непријател Read More »