Tag : Сендах

Магазин Магазин слајдер Сцена

Сенидах откри зошто Цеца е важна за неа: Пејачката сподели детали од детството! (ФОТО)

Васко Спасоски
Една од моментално најпопуларни пејачки во регионот, Сенида Ајдарпашиќ или позната како Сенидах, открила детали од своето детство, а потоа раскажа дека всушност тој период...