Бајден, Путин и новата ера на информациската војна

Почетната страница на „Глобал рисрч“, канадска веб-страница која се смета за независна истражувачка и медиумска организација, е универзално мрачна во врска со изгледите за вакцини против ковид-19 направени на Запад. „Ковид-19 вакцините доведуваат до нови инфекции и смртност: Доказите се убедливи“, гласи еден наслов од месец мај. „Алармантните стапки на жртви од вакцините mRNA бараат …

Бајден, Путин и новата ера на информациската војна Read More »