• руска новинарка

ВИДЕО | Ана Воронина, новинарка во Русија 24: ОБСЕ е добра платформа за дијалог, проблемот треба да го решиме заедно

На Самитот на ОБСЕ во Скопје, разговаравме со Ана Воронина, новинарка од рускиот телевизиски канал Русија 24 која пристигна заедно со руската делегација на чело со министерот за надворешни на Руската Федерација Сергеј Лавров. П.Како гледате на присуството на вашиот министер овде во Скопје? Претходната и оваа недела имаше многу разговори за тоа дали Бугарија …

ВИДЕО | Ана Воронина, новинарка во Русија 24: ОБСЕ е добра платформа за дијалог, проблемот треба да го решиме заедно Read More »