Tag : романтична драма

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ФИЛМ: „I still believe“ е биографска драма за една несекојдневна љубов

Михаило Донев
Иако премиерите за повеќето филмови во 2020 година ќе мораат да почекаат поради коронавирусот, сепак има и такви кои веќе излегоа, па гледачите ги добија...