• рк работнички

РФМ: Начевски за зборовите „ќе те колам“ доби дисциплинска санкција!

Врз основа на Дисциплинскиот правилник на Ракометната федерација на Македонија, како и Статутот на РФМ, Првостепената дисциплинска комисија на РФМ на ден 7 мај 2021 донесе две одлуки. На Агрон Хајредин, овластено лице на РК Работнички му е изречена дисциплинска санкција: исклучување од Ракометната Федерација на Македонија врз основ на дисциплински престап пријавен од страна …

РФМ: Начевски за зборовите „ќе те колам“ доби дисциплинска санкција! Read More »