„Тома“ и „Гучи“ ја вратија публиката во кино салите: Носталгијата за филм гледан на големо платно сепак постои!

Иако кино индустријата лека полека закрепнува од влијанието на пандемијата, (кое сепак уште е актуелно и остави последици на работењето на кино салите), сепак има интересни поместувања во однос на интересот за одредени филмови. Кога ќе помислам на кино сала, помислувам на многу луѓе, пуканки, собирање пред и по проекцијата, разговор за филмот, муабетења… Но, …

„Тома“ и „Гучи“ ја вратија публиката во кино салите: Носталгијата за филм гледан на големо платно сепак постои! Read More »