• Ресен

Министерката Царовска и градоначалникот Гошаревски го отворија „Преспа форум дијалог” во Отешево

Министерката за образование и наука Мила Царовска и градоначалникот на Ресен Живко Гошаревски вечерва им посакаа добредојде на панелистите и другите учесници на „Преспа форум дијалог”, што се одржува утре и задутре во Отешево и Охрид. -Преспа прерасна во симбол на партнерство, заедништво и иднина за целиот регион. Токму затоа утрешниот ден го посветуваме на …

Министерката Царовска и градоначалникот Гошаревски го отворија „Преспа форум дијалог” во Отешево Read More »