13 C
Скопје

Tag : расправи

Вести Македонија

Скопска Апелација продолжи со одржување на јавните седници и расправи

Слободен печат
Апелацискиот суд Скопје од вчера продолжува со одржување на закажаните јавни седници и расправи, согласно Одлуката за постапување на судовите во Републикава во услови на...
Вести Македонија

Апелација ги одлага јавните седници и расправи

Горан Наумовски
Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, закажани во периодот на времетраење на вонредната состојба се одлагаат, се наведува во соопштението на Судот. Како...
Вести Македонија

Скопска Апелација ги одложи јавните седници и расправи

Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, кои се закажани во периодот од 30 март до 30 април 2020 година се одлагаат. Како што...