Tag : рамноправност

Жена Магазин

Мисијата на ОБСЕ во Скопје започна кампања против гласини што ги дискриминираат жените во општеството

Слободен печат
Под слоганот #СекојаЕднаЕВредна, вчеравечер беше  означен почетокот на националната кампања „Гласно против гласини“. Оваа кампања, поддржана од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, има за цел...