Директорот на МКЦ со детективски способности: Нови брави за старата документација

Годината почна со лоши вести за култниот Младински културен центар во Скопје, и покрај признанието кое дојде како „круна“ на работењето на МКЦ со наградата „13 Ноември” за заслуги во областа на културата и масовната посетеност, веројатно и најголема во историјата на институцијата по повод 50 годишниот јубилеј. Сагата на МКЦ почна откако за нов …

Директорот на МКЦ со детективски способности: Нови брави за старата документација Read More »