Кејт Мидлтон и принцот Вилијам се фатија за работа и покажаа како се меси леб

Што ни приготвија сега најпопуларните членови на британското кралско семејство? – Леб и пецива! Едноставен и прилично неочекуван одговор, нели? Нив попрво би ги виделе опкружени со послуга, во кралска улога и должност. Кејт Мидлтон и принцот Вилијам навистина покажаа дека пандемијата не успеа да ги фати неспремни. Ова е нивното прво јавно појавување од …

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам се фатија за работа и покажаа како се меси леб Read More »