• пошти

„Отворен Балкан“: Поштите на Србија и Северна Македонија потпишаа Протокол за деловна соработка

Директорите на Поштите на Србија и Северна Македонија, Зоран Ѓорѓевиќ и Јани Макрадули денеска во Белград потпишаа Протокол за деловна соработка, во рамки на иницијативата „Отворен Балкан”, јави допсиникот на МИА од Белград. Документот е потпишан три дена по Економскиот форум за регионалан соработка во Скопје, како дел од иницијативата „Отворен Балкан” и е првиот …

„Отворен Балкан“: Поштите на Србија и Северна Македонија потпишаа Протокол за деловна соработка Read More »