• полови дејствиа

Лажен оџа од Кочани лечел „црни магии“ со полови дејствија и парични измами

Кочанчанец заработи кривична пријава откако се откри дека тој се претставувал како оџа кој лекува жртви на „црни магии“ а при тоа ги злоупотебувал за полови дејствија или за парични измами, соопшти Основното јавно обвинителство во Гостивар. ОЈО донело наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за продолжено кривично дело – Полов напад врз …

Лажен оџа од Кочани лечел „црни магии“ со полови дејствија и парични измами Read More »