Додик по средбата со Путин: Русија се интересира за политичкиот развој во БиХ

Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, за ситуацијата во БиХ разговарал со претседателот на Русија, Владимир Путин, кој, како што рече, се интересирал за речиси секое прашање за можниот развој на политичката ситуација. Разговарав со претседателот Путин за актуелната ситуација во регионот. Го запознав Путин со нашето гледиште за ситуацијата во Босна и …

Додик по средбата со Путин: Русија се интересира за политичкиот развој во БиХ Read More »