Сем Смит се похрабар: Не се откажува од шминка, штикли и обетки! (ФОТО)

Откако Сем Смит се изјасни како човек кој не се чувствува ниту како маж ниту како жена, односно родово флуиден, во јавноста се појавува во се посмели изданија. Поп пејачот очигледно се пронашол себе и тоа не се срами да го покаже, а на неодамнешното доделување на NRJ Music наградите тој се појави во посмело …

Сем Смит се похрабар: Не се откажува од шминка, штикли и обетки! (ФОТО) Read More »