Tag : плакар

Забава Магазин

Од плакарот на Анита: Љубов шириме, срца топлиме

Анита Митровска
Од утре имате едноставна задача – љубов да ширите, срца да топлите. Еве како… Наутро кога ќе станете, прво „прегрнете“ се себеси во огледалото и...
Магазин

Од плакарот на Анита: Женските чевли не престануваат да чекорат

Анита Митровска
Женските чевли носат голема тежина, без разлика дали се изработени од кожа, скај, синтетика, превртена кожа… сите подеднакво носат голема тежина. Не менува ништо ниту...