Tag : петта управа

Вести Македонија

КОД: Верушевски сведочел дека прислушкувањето е креација на петтата управа на УБК

Слободен печат
Исказот на поранешниот разузнавач Зоран Верушевски открива како точно е извршено снимањето и нелегалното прислушкување. Тој уште тогаш барал вештачење за откривање кој е одоговорен...