13 C
Скопје

Tag : Петар Беслаќ

Вести Македонија

ВИДЕО | Најавените реформи во образованието и забелешките на професорите по ликовно и музичко образование

Слободен печат
За најавените реформи во образованието во Утрински брифинг на Слободна ТВ дебатираа уметниците Лазе Трипков, Јана Манева Чупоска и Петар Беслаќ....