• парламентарно мнозинство

Им го расипавме „филмот“ на СДСМ и ДУИ, уверен е Арјанит Хоџа

Генералниот секретар на Беса, Арјанит Хоџа, вечерва гостуваше на ТВ21, каде изјави дека неговата партија им ги „расипала сите математики“ на СДСМ и ДУИ. „Мене ми е добро што им го расипавме филмот на коалиционите партнери. Сега се враќам во ретроспектива што всушност се случи. Една поговорна вели „што има во домот, кажуваат децата“. Во …

Им го расипавме „филмот“ на СДСМ и ДУИ, уверен е Арјанит Хоџа Read More »