Tag : папучар

Вести Скопје Слајдер

Писарев: Бидете „папучари“ и седете дома

Слободен печат
Уметничка акција „Седете дома“ е изложена на плоштадот „Македонија“ во Скопје со цел да ги асоцира граѓаните да седат дома и да се придржуваат на...