ФОТО: Се остварија сите пророштва на Нострадамус за 2020 година – Пожари, пандемија, криза, но и земјотресите во Хрватска!

Многу толкувања на записите на Нострадамус за оваа година вклучуваат големи пожари, но и земјотреси… Францускиот пророк Нострадамус е автор на една од најпознатите книги за пророштвата во светот. Нострадамус своите наводни пророштва ги пишувал во облик на мистични метафори, а повеќето се објавени во книгата „Les Propheties“ во 1555 година. Многу толкувања на записите …

ФОТО: Се остварија сите пророштва на Нострадамус за 2020 година – Пожари, пандемија, криза, но и земјотресите во Хрватска! Read More »