• опуштање

Стевановиќ: Без целосно опуштање, почитувајте ги мерките

Инфективната клиника темелно се чисти и се дезинфицира целокупниот простор, но работата не е застаната, се лекуваат 25 пациенти со ковид симптоми, истакна директорката на Инфективната клиника Милена Стевановиќ во вечерашното гостување на вестите на Сител ТВ и додаде дека не треба целосно да се опуштиме како да мислиме дека пандемијата целосно завршила. – Не …

Стевановиќ: Без целосно опуштање, почитувајте ги мерките Read More »