Tag : определен

Вести Култура

Сите настани на „Охридско лето” ќе се одржуваат пред строго определен број посетители

МИА Агенција
Сите музичко-сценски содржини предвидени во програмата на годинешното јубилејно 60 издание на „Охридско лето” ќе се одржуваат според однапред утврдените протоколи за безбедност, во насока...