• охридско лето

Триесет и четири концерти и шест театарски претстави на програмата на годинешното 61 издание на Фестивалот „Охридско лето”

Повеќе од 500 уметници од 18 земји ќе бидат дел од магијата што уметноста ќе ги донесе на годинешното 61 издание на најреномираната и најголемата музичко- сценска манифестација во земјата, Фестивалот „Охридско лето”. Врвни концерти со познати светски имиња, со приоритет на македонски уметници кои имаат светска слава, национални оркестри и театарски куќи. Спој на …

Триесет и четири концерти и шест театарски претстави на програмата на годинешното 61 издание на Фестивалот „Охридско лето” Read More »