• оф-вајт

Елегантна, а толку едноставна: Модна комбинација која е добра за сите

За сите оние денови кога не сакаме да размислуваме што ќе облечеме и да посветиме минимално време на изборот на облека, комбинацијата од бела облека ќе биде избор со кој нема да погрешите. Ја сакавме белата боја како посветлиот дел од минималистичката, класичната и омилената црно-бела комбинација на многумина. До неодамна црната беше онаа која …

Елегантна, а толку едноставна: Модна комбинација која е добра за сите Read More »