• Оф-фест

Импресија од 22. Оф-фест: Музика на светот што ретко се слуша на нашата сцена

Дваесет и второто издание на традиционалниот „Оф-фест“, што се одржа од 7 до 10 јуни во Националната опера и балет и во МКЦ, уште еднаш го потврди непишаното правило дека „тимот што победува не треба да се менува“, односно не смее да има неизвесности околу неговото одржување. Осум концертни настапи и еден документарен филм распоредени …

Импресија од 22. Оф-фест: Музика на светот што ретко се слуша на нашата сцена Read More »