Tag : одобрување

Вести Македонија

Учебниците што недостигаат ќе бидат отпечатени до почетокот на второто полугодие

МИА Агенција
Учебниците што недостигаа во првото полугодие и беа во процес на набавка, би требало да бидат отпечатени и доставени до училиштата до почетокот на второто...
Вести Економија

Канцеларката одлучи: Германија ќе ја одобри 5G мрежната опрема на Хуваеј

Слободен печат
Германската влада ќе му дозволи на Хуавеј да ја продава својата опрема за 5G мрежи во земјата, објави денес „Ханделсблат“. Весникот се повикува на нацрт-предлогот...