одбојкарска репрезентација на финска Archives - Слободен печат

Tag : одбојкарска репрезентација на финска

Останатo Спорт

Милков: Натпреварот против Финска е најважен

Слободен печат
Нешто повеќе од 24 часа (утре 17.30 ч.) ја делат македонската одбојклрска репрезентација од историскиот настап на Европските првенства. Во Љубљана, Словенија, првиот противник на...