Tag : обезбедат

Македонија Слајдер

МАЈЕ: Владите да обезбедат дополнителни фондови за сите медиуми

Горан Наумовски
На Светскиот ден на слобода на печатот, а во екот на глобалната пандемија предизвикана од Ковид-19, медиумите уште еднаш докажаа дека се важен субјект во...