• Нож

ВИДЕО | Момчето кое беше прободено со нож кај Витина: Без причина мои соселани ме нападнаа од зад грб

Момчето кое беше рането со нож кај Витина, за РТС изјави дека тројца Албанци го нападнале од зад грб. Вели дека ги познава и дека се од неговото село. „Денеска ме нападнаа Албанци кога се враќав дома. Тројца од нив ме нападнаа од зад грб. Ги знам напаѓачите, тие се од моето село – едниот …

ВИДЕО | Момчето кое беше прободено со нож кај Витина: Без причина мои соселани ме нападнаа од зад грб Read More »