• новогодишна честитка

ВИДЕО: „Филмска“ честитка на Ахмети, лидерот на ДУИ очекува година полна со предизвици

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, денеска упати честитка до сите граѓани во пресрет на новата 2022 година, посакувајќи им здравје и благосостојба во наредната година. Преку видео-честитката, изведена на начин кој треба да наликува на сличните обраќања на западноевропските и американските политичари, Ахмети најавува дека годината што доаѓа ќе биде полна со …

ВИДЕО: „Филмска“ честитка на Ахмети, лидерот на ДУИ очекува година полна со предизвици Read More »