• Никола Алексов

ВИДЕО | Маргарита Арсова, програмски раководител во МКЦ: Да кажеме „стоп“ на политиката во културата и животот на младите во Македонија

Годинава за Младинскиот културен центар почна со лоши вести, откако за нов в.д. директор беше назначен Никола Алексов, дипломиран детектив. Поранешниот в.д. директор Ванчо Богоев беше разрешен зошто не подлегнал на притисоците од генералниот секретар да потпише вработување за музичарот Бени Шаќири. Маргарита Арсова, програмски раководител во Младински културен центар, пред камерата на „Утрински печат“ …

ВИДЕО | Маргарита Арсова, програмски раководител во МКЦ: Да кажеме „стоп“ на политиката во културата и животот на младите во Македонија Read More »