Глава од коњ – Што значел подарокот кој го добил Реј Лиота од ќерките на Френк Синатра?

Реј Лиота сподели необична приказна за чуден инцидент што се случил додека го снимал „The Rat Pack“. Актерот во периодот на снимањето го пречекал необичен и неочекуван пакет – но дали тоа било закана? Лиота го глумеше Френк Синатра во филмот на „HBO“, но не му беше прв пат да му биде понудена улога на …

Глава од коњ – Што значел подарокот кој го добил Реј Лиота од ќерките на Френк Синатра? Read More »