• насер

Нуредини за статусот на Охрид од УНЕСКО: Не треба да дозволиме да се најдеме на листата на загрозено богатство

Слушнавме уште еден аларм, треба да сфатиме дека ова е сериозно предупредување и ние како централна и локална власт мора да направиме се што е потребно за да го заштитиме статусот, не само за нас, туку и за иднината на земјата. Тоа е најголема туристичка атракција во нашата земја, смета министетот за животна средина и …

Нуредини за статусот на Охрид од УНЕСКО: Не треба да дозволиме да се најдеме на листата на загрозено богатство Read More »