• мон

По хакерскиот напад од 9 септември, веб-страницата на МОН сè уште недостапна

Веб-страницата на Министерството за образование и наука сѐ уште не е во функција откако на 9 септември беше хакирана. Во изминатите 12 дена таа е целосно исклучена и до неа нема пристап. Од МОН велат дека се работи на нејзиното повторно активирање, но не прецизираат кога се очекува. Беше соопштено дека страницата (www.mon.gov.mk) била нападната …

По хакерскиот напад од 9 септември, веб-страницата на МОН сè уште недостапна Read More »