ФОТО | Интервју со Александар Пановски-Пуцко: Кујната дома ми е претворена во лабораторија!

Кога готвењето не е само професија, туку и голема страст, неминовни се прекрасни дела во кујната. Со Александар се запознавме работејќи на еден проект поодамна, кога бев дел од работилниците што тој ги подготвуваше со своите ученици во училиштето каде што тој е вработен како професор. Тој освен што е едукатор, е другар со учениците, …

ФОТО | Интервју со Александар Пановски-Пуцко: Кујната дома ми е претворена во лабораторија! Read More »