• мој ддв

Лукаревска: Ги отфрлам сите шпекулации дека ќе се укине проектот „Мој ДДВ“

Директорката на Упавата за јавни приходи (УЈП), Сања Лукаревска како шпекулација ги оценува тврдењата дека ќе се укине прекотот „Мој ДДВ“ и посочува дека преку оваа мерка досега им се вратени повеќе од три милијарди денари на околу 350 илјади корисници. – Сметам дека „Мој ДДВ“ е еден од поуспешните проекти. Длабински го работевме и …

Лукаревска: Ги отфрлам сите шпекулации дека ќе се укине проектот „Мој ДДВ“ Read More »