• модуларната

Тетовскиот Клинички центар и тројца функционери од болницата ќе одговараат за пожарот во модуларната

Тетовскиот Клинички центар како правна здравствена установа и три лица кои биле на одговорни функции во болницата кога се случи пожарот во модуларната болница во Тетово ќе бидат обвинети за пожарот кој пламна во вечерните часови на 8 септември 2021 година кога загинаа 14 лица, дознава „Слободен печат“. Од загинатите 12 беа пациенти, а другите …

Тетовскиот Клинички центар и тројца функционери од болницата ќе одговараат за пожарот во модуларната Read More »