Tag : Миро Крстевски

Колумни

Пливањето е речиси мртво: ДОСТА Е!

Миро Крстевски
Речиси две години од изборното Собрание на Пливачката федерација на Македонија каде јас како претседателски кандидат, целиот внимателно одбран тим и понудена програма за работа...
Останатo Спорт

Крстевски: Иднината на пливањето е обезбедена со младите пливачи на „Бета шаркс“

Зоран Спасоски
Македонија е на добар пат повторно да биде дел од мапата на пливачка Европа која ќе носи забележителни резултати и ќе оди по стапките на...