Tag : меѓународен пливачки митинг

Останатo Спорт

Пливачки митинг „13 Ноември“: Се собраа сите познати пливачи од регионот и се срушија 13 државни рекорди

Слободен печат
На меѓународниот пливачки митинг „13 Ноември“ кој се одржа изминатиот викенд, 19-20 октомври 2019 година на базенот „Борис Трајковски“ во организација на Пливачкиот клуб „Бета...
Останатo Спорт

Македонските пливачи со успех и медали се вратија од Лесковац

Слободен печат
Денеска во Лесковац на меѓународниот пливачки митинг „Лесковачки победник“ настапија девет клубови од Македонија со 80 пливачи. Претходно Александар Маленко испрати допис до Српската пливачка...