16 C
Скопје

Tag : Маријана Лончар Велкова

Вести Ви Препорачуваме Економија

Граѓаните не се обврзани да им „позајмуваат“ на агенциите, ако пропаднал аранжманот, парите треба да се вратат

Соња Кириџиевска
Граѓаните се жалат на комуналните сметки, на нереално високите сметки и недобивањето добра услуга во Организацијата на потрошувачи. Лани, најзастапени биле реакциите на граѓаните за...
Вести Македонија

Лончар Велкова: Незадоволните купувачи треба да направат приговор, да побараат да им се вратат парите или да им бидат заменети производите

Слободен печат
Се менува квалитетот на живеење, се ограничува движењето. Он-лајн нарачките се зголемуваат и тоа е нормално во овој период, изјави Маријана Лончар Велкова, претседателка на...