17 C
Скопје

Tag : маратонка

Жена Магазин Магазин слајдер

Женски приказни: Атина, мораш да го издржиш тоа! Хероjскиот живот на нашата спортска легенда

Ј.К.Д
Нејзиниот живот е мотив за многу  документарни и еден игран филм. Ликот е овековечен во култниот филм „Исправи се Делфина“. Атина Бојаџи е жената која...