• малолетната

Млад кавадарчанец сакал да ја обљуби малолетната сестра

Основното јавно обвинителство од Кавадарци поднесе обвинителен акт против 19-годишен жител на селото Дреново, осомничен дека сторил кривично дело полов напад врз дете кое не наполнило 14 години. „Обвинетиот, во периодот од 13.12 до 15.12.2021 година, во состојба на битно намалена пресметливост,  искористил момент додека бил сам во домот со неговата 11-годишна сестра, па се …

Млад кавадарчанец сакал да ја обљуби малолетната сестра Read More »